Delft

Kobus Kuch

Vrijdagmiddag, het is half 5. De terrasjes beginnen zich goed te vullen, het is dan ook prachtig weer! Ik had vandaag mazzel, het allerlaatste vrije plekje op mijn favoriete terras was voor mij. Tijd voor een koud drankje. Het weekend is begonnen, toch!?

Toen ik een jaar of 10 was, had ik keyboardles in het centrum van Delft. Een paar jaar lang, elke donderdagmiddag. Via de achterdeur van de muziekwinkel op de Oude Langendijk (die is er helaas nu niet meer) kwam je in de lesruimte terecht. Er stonden 4 keyboards en samen met 2, soms 3 anderen kreeg ik dan les. Mijn vader en zusje brachten me altijd weg. Wat ze in de tussentijd deden, daar had ik geen idee van. Tot een paar jaar later, toen hebben ze het verklapt. Ze gingen altijd naar Kobus Kuch, koffie drinken en taart eten. In de zomer op het terras, in de winter binnen.

Nu zit ik op het terras. Samen met mijn dochter. Samen bestellen we een stuk appeltaart, met slagroom uiteraard. We eten het samen op en ik ben ergens blij dat ik haar niet naar muziekles gebracht heb, maar dat we gewoon gezellig samen op het terras zitten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *