Klaar voor de feestdagen

Klaar voor de feestdagen

De mooie zomerse dagen zijn inmiddels weggewaaid en de herfst is echt begonnen. Vallende bladeren en het wordt weer vroeg donker. Ergens jammer, ik hou wel van die lange zomerse dagen met veel licht en lekker lang buiten in de tuin zitten. Maar het vroeg donker en onder een dekentje op de bank warme chocolademelk drinken heeft ook wel iets.

En dan voor je het weet komen al die drukke feestdagen er weer aan. Naar mijn idee is het altijd “ineens” 5 december en daarna “ineens” 25 december. Maar dat getuigt van een gebrek aan planning in mijn hoofd. Warhoofd. En dat komt dan niet eens door het herfstweer. Ik dwaal af. Joehoe.

Maar sinds twee weken liggen mijn zelfgemaakte sieraden ook bij
De Etalagefabriek in Delft. Een gezellige winkel waar je voor een cadeautje naar mijn idee altijd kunt slagen. En er wordt hier thuis druk gewerkt aan nieuwe items. Items voor de feestdagen ­čÖé

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *